.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

    Aktiviti bulanan Hafiz

    Share
    avatar
    myrapeace89
    Admin
    Admin

    Posts : 65
    Join date : 17/05/2009
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur

    Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by myrapeace89 on Sun 17 May 2009, 5:48 pm

    hye all.. siapa yang tahu bule laa add kat sini yep Razz
    avatar
    judabenhur
    newbies
    newbies

    Posts : 10
    Join date : 18/05/2009
    Age : 34
    Location : Penang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by judabenhur on Mon 18 May 2009, 10:02 am

    yes...i'm waiting...can't wait to join his fabulous team! Cool

    Rose1511
    newbies
    newbies

    Posts : 3
    Join date : 18/05/2009

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by Rose1511 on Mon 18 May 2009, 11:23 am

    YES!!! WANNA FOLLOW HIM EVERYWHERE!!!
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by angahoni on Mon 18 May 2009, 12:05 pm

    hye admin...

    angah rase sapa yang menjadi presiden Hafizfc sewajarnya kalo bley dapatkan xtvt Hafiz melalui pengurusan Astro yang merangka segala kegiatan seninya.

    so barule.. sharing di forum nih dan as fan 4 sure akan follow xtvt Hafiz...

    wallawey
    avatar
    kittypurrys
    moderator
    moderator

    Posts : 42
    Join date : 18/05/2009
    Age : 32
    Location : kuala lumpur baybeh

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by kittypurrys on Mon 18 May 2009, 7:33 pm

    angahoni wrote:hye admin...

    angah rase sapa yang menjadi presiden Hafizfc sewajarnya kalo bley dapatkan xtvt Hafiz melalui pengurusan Astro yang merangka segala kegiatan seninya.

    so barule.. sharing di forum nih dan as fan 4 sure akan follow xtvt Hafiz...

    wallawey

    setuju sangat..bleh kita tau aper aktiviti hafiz lepas nih

    rina
    newbies
    newbies

    Posts : 2
    Join date : 18/05/2009

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by rina on Mon 18 May 2009, 11:05 pm

    angahoni wrote:hye admin...

    angah rase sapa yang menjadi presiden Hafizfc sewajarnya kalo bley dapatkan xtvt Hafiz melalui pengurusan Astro yang merangka segala kegiatan seninya.

    so barule.. sharing di forum nih dan as fan 4 sure akan follow xtvt Hafiz...

    wallawey

    setuju sangat2 apa yang anggahh cadangkan...so harap pihak yang berkenaan dapat berkongsi segala xtvt hafiz kat sini ...hafiz dah ramai peminat so bolehlah peminat datang bagi sokongan kat hafiz setiap kali hafiz perform..thanksss lol!
    avatar
    myrapeace89
    Admin
    Admin

    Posts : 65
    Join date : 17/05/2009
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur

    akan diusahakan

    Post by myrapeace89 on Mon 18 May 2009, 11:52 pm

    insyallah...
    akan diusahakan supaya kite sme dpy sentiasa sukung apis dimana saje dia ada.. Very Happy
    lagi pon wat masa skang ni i xdapat jmp sapa yg btol2 inchatge in this thinggy..
    akan di tanya nnt kepada pihak2 berkenaan..
    I love you
    avatar
    zarr
    moderator
    moderator

    Posts : 48
    Join date : 19/05/2009
    Age : 30

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by zarr on Tue 19 May 2009, 1:52 am

    Fans in Kuching, I have good news for you. Hafiz will come home to Kuching on Sunday 24th May but I do not have the exact time yet. I will let you all know when I have his itinerary. Unfortunately Hafiz ada job with Astro during his short visit to Kuching so belum ada kesempatan untuk dia bertemu peminat2 yang sangat merindui nya di Kuching. So sorry, now Hafiz belongs to Astro but I will try my very best to find a slot (nak suroh Mama Hafiz to negotiate with Astro) for you all to meet him walaupun sekejaaaaap je untuk melepas rindu for Hafiz, ok? Tapi no promises.

    credits to: http://hafizfc.blogspot.com/
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by angahoni on Tue 19 May 2009, 8:03 am

    salam...

    thanks zarr for the information...
    (walo pon im not from sarawak) but..for sure peminat2 hafiz kat sana sedang menanti
    ikon mereka....

    wallawey

    ladydolph
    newbies
    newbies

    Posts : 5
    Join date : 19/05/2009

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by ladydolph on Tue 19 May 2009, 12:41 pm

    tak sabar tunggu hafiz balik kuching,.....walau sekejap....

    anyway, mlm ni apis dgrnya akan chat di channel @15...

    insyaallah kita tgk la @15 mlm ni....
    avatar
    kittypurrys
    moderator
    moderator

    Posts : 42
    Join date : 18/05/2009
    Age : 32
    Location : kuala lumpur baybeh

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by kittypurrys on Tue 19 May 2009, 5:07 pm

    baby syirah wrote:hye admin...

    angah rase sapa yang menjadi presiden Hafizfc sewajarnya kalo bley dapatkan xtvt Hafiz melalui pengurusan Astro yang merangka segala kegiatan seninya.

    so barule.. sharing di forum nih dan as fan 4 sure akan follow xtvt Hafiz...

    wallawey..

    i pun setuju dgn angah..hehe..
    leh follow xtvt si hafiz nie kan...
    ari sabtu nie hafiz ada dekat jelajah 11 era dekat shah alam..rite??wah jumpe kesana..hehe..

    btw i new here..
    salam berkenalan all..
    i form klang...
    age dis year 19..
    my full nama nur rasyidah..syirah pun sjer2 jer..hehe..
    nk call me syirah pun buleh..baby ag okey kut hehe..
    if ada dari klang leh kesana sme2 ye..
    tq luv hafiz fc..muaxx... tongue

    hai syirah.. afro
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Tue 19 May 2009, 5:38 pm

    hye kitty..
    cute ur name hehe.
    Very Happy
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by angahoni on Tue 19 May 2009, 6:07 pm

    salam

    hye baby syirah
    welkam.....

    wallawey

    lovinggirl
    newbies
    newbies

    Posts : 8
    Join date : 19/05/2009
    Age : 38
    Location : Putrajaya

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by lovinggirl on Tue 19 May 2009, 10:20 pm

    salam semua..

    tadi baru lepas jumpa hafiz dekat petronas KESAS highway
    katanya baru lepas shooting rancangan menuju puncak.. (kalau x silap lah)
    avatar
    kittypurrys
    moderator
    moderator

    Posts : 42
    Join date : 18/05/2009
    Age : 32
    Location : kuala lumpur baybeh

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by kittypurrys on Tue 19 May 2009, 10:35 pm

    lovinggirl wrote:salam semua..

    tadi baru lepas jumpa hafiz dekat petronas KESAS highway
    katanya baru lepas shooting rancangan menuju puncak.. (kalau x silap lah)

    arghhh...jelesnye dapat jumpa hapis afro
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Tue 19 May 2009, 11:24 pm

    hye angah tq angah..
    hehe...asal cam x ramai jer ye kat dlm nie?
    sunyi jer..hehe..

    wah lovinggirl..
    terjumpe haziq..
    best nya..jeles gak nie..hehe..
    avatar
    myrapeace89
    Admin
    Admin

    Posts : 65
    Join date : 17/05/2009
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur

    hafiz laaaa..

    Post by myrapeace89 on Wed 20 May 2009, 12:05 am

    baby syirah wrote:
    wah lovinggirl..
    terjumpe haziq..
    best nya..jeles gak nie..hehe..
    aiyooo.. HAFIZ laaa syira oi.... Laughing
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by madie15 on Wed 20 May 2009, 12:22 am

    hurmm..bile lah my turn plak nak jumpe hafiz.. Sad
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Wed 20 May 2009, 12:47 am

    yunk sori..
    baby slh taip nama dy..
    ampun ye..hehe..

    ada blog hafiz gak kan..
    asal x ramai kat sini..
    kat blog tue ramai jer tgk yg chat..hehe.. confused
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by madie15 on Wed 20 May 2009, 12:57 am

    diowg tak tahu kowt syirah..
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Wed 20 May 2009, 1:06 am

    madie15 wrote:diowg tak tahu kowt syirah..

    ye la kut..
    huhu...
    gi ar pggl diorg mai sini...
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by madie15 on Wed 20 May 2009, 1:10 am

    hehe..okeyh.nti madie pomote kt blog madie skali.
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Wed 20 May 2009, 1:29 am

    madie15 wrote:hehe..okeyh.nti madie pomote kt blog madie skali.

    hahaha..dah cam org kuat hafiz fc jer baby suruh pomote2 nie..
    wahaha.... Very Happy
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by madie15 on Wed 20 May 2009, 1:31 am

    die hard fan..hehe..tlong pomote jerk.
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by baby syirah on Wed 20 May 2009, 1:41 am

    huhu..
    gud2...
    t naik gaji kamu..
    wahaha..tiba2 kan..
    apa la kt nie.. Razz
    btw awk stay mana??

    Sponsored content

    Re: Aktiviti bulanan Hafiz

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 23 Oct 2018, 3:09 am