.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

    Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Share
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by angahoni on Sat 23 May 2009, 10:34 am

    credit to: badrulaftersix.blogspot.com

    so what else is new? takde apa-apa pun... just nak letak some pictures masa penyampaian hadiah pada hafiz, permata bumi kenyalang... at the moment, i takda banyak info pun tentang aktiviti hafiz... setakat yang i tahu, hafiz will be at jelajah era di shah alam on saturday... and on sunday, he will be going back to kuching untuk rakaman program trek selebriti dan menuju puncak... if you nak hantar hafiz ke airport, his flight is at 7.10am on sunday morning... i guess siapa yang nak hantar kena ada kat airport at least pukul 5.30 pagi since airasia kena check in one hour before flight... kalau tak silap i, kat lcct... airasia mestilah kat lcct kan... muhahahaa... he should be arriving in kuching around 9am macam tuh... so orang-orang kat kuching jangan lupa sambut hafiz kat airport... i will write soon when i tak berapa letih.. really tired... banyak sangat benda nak kena buat... edit gambar-gambar nih pun dah rasa macam nak pitam... muhahaa...

    dah lama hafiz tak jumpa his mom...

    and of course, his dad too...
    i tak dapat bayangkan kerinduan seorang ibu kepada anaknya... i know that saban minggu hafiz's mom will come to the concert... all the way from kuching... saban minggu jugak she can only see hafiz from far... untuk orang lain, mungkin datang menyokong hafiz, tapi for her, bukan hanya datang setakat memberi sokongan but that was her only way untuk melepaskan kerinduan pada anak sulungnya selama tiga bulan hafiz di dalam af... and you can see every week, hafiz's face glows with love bila dia nampak his mom in the audience... hmmmm... i'm glad that it (akademi fantasia) was over... but in a way, ianya dapat membantu hafiz belajar berjauhan dengan keluarga ketika tuntutan kerjaya memerlukannya...









    anyway, i guess this will be my last posting on akademi fantasia... ya lah kan, akademi fantasia musim ketujuh dah hampir seminggu dah habis, takkan i masih lagi nak tulis pasal benda yang dah lama... muhahhaaa... lagi pun i macam dah tak larat dah nak edit gambar-gambar yang berlambak ada... nanti i will pass all these pictures dan gambar-gambar lainnya pada fc masing-masing untuk mereka letakkan in their official websites... till then, tahniah again untuk hafiz kerana berjaya menjadi juara akademi fantasia musim ketujuh... tahniah hafiz, permata bumi kenyalang...
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by madie15 on Sat 23 May 2009, 12:50 pm

    sedeyh nyerr tgk hafiz nangis.. Sad
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by baby syirah on Sat 23 May 2009, 3:19 pm

    nk ngis lak tgk hafiz ngis..
    hehe...comel jer..hehe..
    avatar
    madie15
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 111
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : selatan semenanjung malaysia

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by madie15 on Sat 23 May 2009, 7:34 pm

    baby syirah wrote:nk ngis lak tgk hafiz ngis..
    hehe...comel jer..hehe..


    cute kan apis..rase nak geget jer.
    avatar
    capeq
    moderator
    moderator

    Posts : 13
    Join date : 23/05/2009
    Age : 28
    Location : Kg bharu

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by capeq on Sat 23 May 2009, 7:40 pm

    so sweetttttttttttttttttttttttttt!!!
    avatar
    epalejau
    Jr.Member
    Jr.Member

    Posts : 21
    Join date : 21/05/2009
    Location : sabah

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by epalejau on Mon 25 May 2009, 5:01 pm

    hafiz nangis buat kita pun rasa mcm nak nangis sama kan masa malam final tu..
    tp, apa pun, hafiz nangis or sengih tetap chumel!-)
    suka hafiz..he..
    avatar
    wedya_84
    newbies
    newbies

    Posts : 10
    Join date : 22/05/2009
    Age : 34
    Location : Bandar Tasik Selatan

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by wedya_84 on Mon 25 May 2009, 5:53 pm

    go hafiz go;) mish u damn much lor.. he he he

    Sponsored content

    Re: Hafiz - Permata di Bumi Kenyalang

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 18 Dec 2018, 4:00 am