.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

    HAFIZ - JELAJAH ERA

    Share
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by angahoni on Sun 24 May 2009, 10:24 am

    credit to: badrul hashim (badrulaftersix.blogspot.com)

    since semua orang nak cubit pipi hafiz, biar dia cubit sendiri... muhahaha...

    i would like to take this opportunity to congratulate radio era sebagai radio nombor satu di malaysia... also i nak ucapkan terima kasih pada raja faraa and hani yang arrangedkan tag for me... you guys are the best! malam tadi i went to shah alam sempena siri concert jelajah era... managed to ajak kak aidid, lan, eleza, nurt, wahida dan adiknya, becham, anak-anak kak aidid (did i miss anyone?) untuk sama-sama pergi support hafiz... sesat jugak seketika sebab kat shah alam ada dua tesco... nasib baik jumpa... i don't know why but i always felt welcome bila ada dengan team era... tak kira siapa lah, they are friendly and nice... masa sampai kat sana, hafiz belum tiba lagi so i borak-borak dengan reza, nana, dina, burn and the rest... nana dah nak kahwin dah... macam baru semalam tengok dia jejak kaki kat era... nanti lah, i cerita lebih lanjut soon... anyway, lepak dengan dorang then temankan the rest makan... lepas tuh bawak kak aidid dengar lagu baru diddy...



    around 8pm hafiz, yazid and isma sampai... terus lan ambikkan gambar-gambar... earlier, i went to print some pictures for hafiz to sign... nak bagi kat beberapa orang kawan yang selalu singgah kat my blog... mak datuk, gambar size 6r tuh mahal giler... mula-mula rancang nak print banyak jugak, tapi budget dah lari... nak print size kecik takut tak berbaloi jugak... so takpalah, print sikit dulu and bagi kat orang yang berkenaan dulu... nanti bila ada kesempatan dan peluang, i will print it again, and jika ada rezeki bertemu hafiz lagi, i will mintak dia autograph kan gambar-gambar tuh.. ada satu gambar tuh i memang nak jugak so i mintak hafiz autographkan for me... i think dia tulis something like 'i owe' but lepas tuh dia dah terlupa apa nak tulis... then, dia tukar fikiran and tulis 'i owes ingat u'... muhahhaaa... owes tuh kira always lah... itulah yang dia tergelak sakan sampai nak jatuh kerusi tuh... muhahhaa... that boy really has a sense of humour... muhahhaa...


    then greenshygirl sms me cakap dia dan rose dah sampai dan duduk kat depan... i called them back and berjaya locate dorang... habis jer hafiz performed, i suruh green and rose datang tepi stage and kemudian i 'seludup' dorang masuk ke belakang stage untuk bergambar dengan hafiz... muhahha... dorang cakap rasa macam nak pengsan dapat bergambar dengan hafiz... i told them kalau setiap peminat hafiz pengsan everytime dapat bergambar dengan hafiz, mesti sunyi satu malaysia... muhahahaa... then, i called indai to talk to her and pass the phone to hafiz untuk bercakap dengan indai... indai pun nak pengsan jugak.... muhahahaa...


    sorry girls, juara tahun nih lelaki... muhahaha...

    okay, sekarang dah nak pukul 4 pagi. (masa i update this posting) and i need to get ready... nak mandi and bersiap untuk pergi airport... i dah janji dengan kak aidid and the rest to meet up kat lcct around 5am... lagi pun i nak kena pack some barang-barang nak kirim kat indai and mumicikgu through ronaldokaka... hopefully dapat siapkan secepat mungkin... i hope fans hafiz kat kuching will have the chance to take pictures with hafiz or shake his hands and congratulate him... i hope by meeting hafiz in person, they will know how truly amazing this boy is, how talented he is, and how humble and down-to-earth he is... and at the same time, jangan lupa that he is only 19... banyak lagi perkara yang dia akan belajar tentang hidup... so give him room to grow... okay, need to get ready now... will sambung the story morry soon...
    afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro

    avatar
    capeq
    moderator
    moderator

    Posts : 13
    Join date : 23/05/2009
    Age : 28
    Location : Kg bharu

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by capeq on Sun 24 May 2009, 3:13 pm

    thanx 4 the posting...omg!!so sweet..
    huhu..apis ni giler la klakar..
    huhu!!!
    avatar
    baby syirah
    Senior Member
    Senior Member

    Posts : 85
    Join date : 19/05/2009
    Age : 28
    Location : klang

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by baby syirah on Sun 24 May 2009, 11:10 pm

    tq angah..
    sgt comel..
    stacy n kak mila buli hafiz..
    hahaha...
    avatar
    epalejau
    Jr.Member
    Jr.Member

    Posts : 21
    Join date : 21/05/2009
    Location : sabah

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by epalejau on Mon 25 May 2009, 4:49 pm

    alalalaa...
    sweet nye hafiz!
    suka hafiz!-)

    thanks angah..
    suka sgt tgok hafiz gelak..
    bukan men lagi die..
    bertambah2 cute!
    ngan gambar cubit pp tu lg..haha!
    avatar
    wedya_84
    newbies
    newbies

    Posts : 10
    Join date : 22/05/2009
    Age : 34
    Location : Bandar Tasik Selatan

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by wedya_84 on Mon 25 May 2009, 5:55 pm

    sweet sgt apiz ni lah.. tapi nape cubit pipi sndiri? x sakit ker??

    hanyadiriku
    Jr.Member
    Jr.Member

    Posts : 26
    Join date : 19/05/2009
    Location : Kuala Lumpur

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by hanyadiriku on Tue 26 May 2009, 12:38 am

    salam,

    Hafiz akan berada di Jelajah Era Kuantan

    Masa sama 12 tghari sampai ke mlm.

    Tempat Letak Kereta Majlis Daerah Pekan, Pahang pada 30 Mei 2009 12:00PM

    any further info will be updated.
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by angahoni on Tue 26 May 2009, 8:47 am

    salam...

    thanks..hanyadiriku..
    go go go... warga Pahang.....
    serang apiz suberboy....

    wallawey...

    Sponsored content

    Re: HAFIZ - JELAJAH ERA

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 23 Oct 2018, 3:36 am