.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

  Suntikan tenaga muda Hafiz AF7

  Share
  avatar
  angahoni
  moderator
  moderator

  Posts : 111
  Join date : 18/05/2009
  Age : 52
  Location : Selangor & Perak

  Suntikan tenaga muda Hafiz AF7

  Post by angahoni on Fri 12 Jun 2009, 8:01 am

  credit to: Kosmo Online

  MALAM Puisi Utusan (MPU) anjuran Kumpulan Utusan yang berlangsung pada malam ini, disuntik dengan tenaga, karisma dan jiwa remaja dengan kemunculan juara Akademi Fantasia musim ketujuh (AF7), Hafiz.

  Tidak dapat dibayangkan bagaimana bintang remaja kelahiran program realiti TV popular itu menunjukkan skilnya menerusi puisi di samping menghiburkan penonton MPU kali ini.


  Apa yang pasti bukan Hafiz sahaja yang bakal menyalurkan tenaga muda pada malam ini, tetapi juga juara AF5, Mila dan yang bakal menggamatkan lagi acara itu sudah tentu kemunculan kumpulan Hujan.

  Kemeriahan acara pasti disemarakkan lagi dengan kemunculan penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dan Kopratasa serta tidak ketinggalan Mejar Dr. Faiz Khaleed.

  Tidak sah acara yang berlangsung tanpa kemunculan barisan pendeklamasi yang disegani terdiri daripada Sasterawan Negara, Datuk A. Samad Said, Profesor Datuk Hashim Yaacob, Zaen Kasturi, Khalid Salleh, Marjan S, Shukri Abdullah dan Marsli N.O.

  Acara yang berlangsung di Laman Santai Budaya bermula pukul 8.45 malam itu meraih sokongan ExxonMobil selaku penaja utama, di samping Astro sebagai penyiar rasmi dan Istana Budaya sebagai penaja rasmi.


   Current date/time is Tue 18 Dec 2018, 4:41 am