.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

    Gambar Panas Hafiz AF 7

    Share
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Gambar Panas Hafiz AF 7

    Post by angahoni on Thu 13 Aug 2009, 8:47 am

    credit to : budiey sensasi selebriti

    Wowowow… panas jap! Panas jugak bila first tme tengok gambar ni. Sekali tengok macam Juara Hafiz AF7 sedang dipeluk dari belakang dengan erti kata lain sedang bermesra-mesraan dengan seorang gadis.

    Tapi tolong jangan buat spekulasi lebih-lebih yea. Sebenarnya Hafiz AF7 ini tengah berlakon untuk video klip terkini untuk single terbarunya iaitu Masih Jelas. Sebenarnya, masa n, Hafiz tengah frust, jadi gadis yang berlakon jadi kekasih Hafiz tu sedang memujuk Hafiz. Sesuailah dengan lagu Masih Jelas… kena ada lakonan yang daring sikit. Baru ada feel, tak gitu? Tambah hot lagi dengan pemilihan warna merah menyala.


    Kepada peminat jangan lupa untuk tonton video klip Hafiz menerusi slot “Tayangan Perdana Muzik Video Terkini”. Artis-artis lain seperti Mawi, Stacy, dan Akim pun ada.

    Tayangan Perdana Muzik Video Terkini bakal ke udara pada Jumaat, 14 Ogos 2009, jam 10.00 malam di saluran Ria (saluran 104, Astro) dan saluran interaktif @15. Selepas tayangan perdana, muzik-muzik video itu akan disiarkan secara berkala di saluran-saluran Ria, Prima, Warna, Citra dan Hitz.

    Jadi kalau nak tengok, kenalah tunggu~!


    Berkerut je wajah Hafiz masa ni, nampak cam tak selesa bila kena peluk dari belakang. Tapi demi untuk menjadikan video klipnya real~! Hafiz memang kena profesional. Good luck to you, Hafiz~!


    avatar
    nora
    newbies
    newbies

    Posts : 5
    Join date : 24/06/2009
    Age : 26
    Location : klang, selangor, msia

    Re: Gambar Panas Hafiz AF 7

    Post by nora on Thu 13 Aug 2009, 11:44 pm

    lau x silap makwe apiz dlm klip video ni dh mati so yg dok peluk2 apiz tu adelah rohnye yg apiz x nmpk.. tp girl tu mcm over cket or maybe cgu aris yg srh dye trlebih kot..
    same2 lah kte tgk klip video nye 14 ogos ni.
    avatar
    angahoni
    moderator
    moderator

    Posts : 111
    Join date : 18/05/2009
    Age : 52
    Location : Selangor & Perak

    Re: Gambar Panas Hafiz AF 7

    Post by angahoni on Thu 27 Aug 2009, 8:40 am

    salam...nora


    yessszaaa....btui tuh....
    over terover over suda...


    wallawey

    avatar
    myrapeace89
    Admin
    Admin

    Posts : 65
    Join date : 17/05/2009
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur

    Re: Gambar Panas Hafiz AF 7

    Post by myrapeace89 on Thu 27 Aug 2009, 11:49 am

    hahaha...
    mmg vc nye agak pelik..
    sbb model tuh terover..
    but keseluruhannye vc tuh ok what..
    not bad laaa...

    hehehhehe..
    btw.. apis still cumil

    Sponsored content

    Re: Gambar Panas Hafiz AF 7

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 18 Dec 2018, 3:08 am