.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

  HAFIZ PANDAI MASAK

  Share
  avatar
  angahoni
  moderator
  moderator

  Posts : 111
  Join date : 18/05/2009
  Age : 52
  Location : Selangor & Perak

  HAFIZ PANDAI MASAK

  Post by angahoni on Sun 06 Sep 2009, 8:32 am

  credit to: Kosmo


  KALI pertama beraya sebagai anak rantau dan berada jauh dari tanah kelahirannya, Kuching, Sarawak. Biarpun sedih menyelubungi diri pada awalnya tetapi kemeriahan menyambut pengalaman pertama sebagai selebriti di samping menggalas tugas sebagai penyanyi membuatkan Hafiz, 19, melupakan sebentar rasa pilu terkenangkan kampung halaman.

  Jelasnya: "Ini merupakan tahun pertama saya untuk suasana sebegini. Dalam kesedihan tidak bersama keluarga, saya gembira dapat belajar banyak perkara sebagai selebriti di bulan Ramadan. Saya juga berpeluang berpuasa dan berbuka bersama anak yatim."

  Baru sahaja melancarkan albumnya yang berjudul Masih Jelas pada 14 Julai 2009 di Restoran Delucca, Italian, Kuala Lumpur, anak sulung daripada tiga adik-beradik ini bersyukur dengan apa yang telah dinikmatinya kini.

  Hafiz bakal ke Jakarta hari ini bersama rombongan Malaysia - Akim, Ariel dan Mila untuk pelancaran drama muzikal, Kau Dan Aku. Hafiz mendapat undangan sebagai tetamu khas di sana.

  Klip video untuk lagu debutnya, Masih Jelas arahan Jay baru sahaja disiarkan.

  "Ia berkisar tentang pasangan kekasih yang masih teringat kenangan mereka di sebuah rumah. Wanita dalam klip itu seumpama roh atau bayang-bayang.

  "Wanita itu di alam fantasi dan saya di alam nyata," jelasnya yang seronok menjalani proses penggambaran sehari suntuk itu.   Current date/time is Tue 18 Dec 2018, 3:38 am