.:Hafiz-FC:.

Selamat Datang ke Information site of HafizFC

Information Site of HafizFC

Salam.. hye guysz... Don't forget to give all your support to Hafiz.. request 'Masih Jelas' and vote that song to be Top3 in all charts.. Very Happy

  Album Hafiz Muncul 7 Julai Ini

  Share
  avatar
  angahoni
  moderator
  moderator

  Posts : 111
  Join date : 18/05/2009
  Age : 52
  Location : Selangor & Perak

  Album Hafiz Muncul 7 Julai Ini

  Post by angahoni on Thu 25 Jun 2009, 1:29 pm

  credit to: murai.batu (www.murai.com.my)


  KL, 24 JUN 2009: Hai, banyak betul kiriman e-mel yang Murai Batu terima daripada peminat yang ingin tahu bila album Juara Akademi Fantasia 7 (AF7), Hafiz, akan muncul.


  Semuanya nampak gaya tidak sabar-sabar lagi menunggu album itu selepas menikmati single pertama Hafiz, Masih Jelas ciptaan Aidit Alfian dan penulis lirik Ad Samad.


  Haaa, terlanjur sebut pasal Ad Samad tu, Murai Batu nak mencelah sikitlah bahawa Ad Samad akan bernikah dengan penyampai dan pelakon Dang Suria Zainordin, hujung Jun ini. Ia bukan lagi masih jelas malah sudah terlalu jelas mereka nak berkahwin sebab Ad Samad telah mengakui perkara itu kepada Murai Batu. Tahniahlah, kalau buat kenduri, jangan lupa panggil Hafiz nyanyi!

  Baiklah, berbalik kita kepada cerita Hafiz sendiri, selain lagu Masih Jelas, Hafiz juga khabarnya sudah merakamkan 4 lagi lagu ciptaan beberapa komposer handalan seperti M Nasir dan Ajai untuk album itu.


  Murai Batu difahamkan, ia sebenarnya album yang istimewa kerana selain banyak lagu-lagu Hafiz dimuatkan, ia juga memuatkan lagu bonus single kesemua finalis AF7 iaitu lagu nyanyian Akim, Aril, Isma dan Yazid versi studio. Waa kira untunglah, beli album Hafiz dapat bonus lagu-lagu lain. Ia lebih menjimatkan atau ekonomik katakan.


  Bila nak dipasarkan?


  Oh ya, hampir terlupa pula Murai Batu. Tarikhnya menurut sumber Astro adalah 7 haribulan 7. Amboi bersempena AF7 ke? Kelas gitewww!  MURAI BATU: Teruja nak terbang ke Sarawak nanti untuk tengok konsert Reunion AF7 pada 25 Julai ini. Jumpa di sana, di sana, di sana...!


  ilyani0501
  newbies
  newbies

  Posts : 4
  Join date : 07/07/2009
  Age : 25
  Location : alor star,belah utara

  Re: Album Hafiz Muncul 7 Julai Ini

  Post by ilyani0501 on Tue 07 Jul 2009, 5:37 pm

  hoho..xsabar nk beli album hafiz

   Current date/time is Tue 18 Dec 2018, 3:05 am